AgroContact este detinut si administrat de S.C. ALANI KIDS S.R.L.

cu sediul in Piatra Neamt, Strada Siret Nr 18 , bloc 18, etaj 1, ap 12, tel/fax 0 740 618 011, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J27/1189/2019, Cod Unic de Inregistrare 41811670

Iban RO54 BREL 0002 0022 8459 0100

 

Mobil: 40 740 618 011

 

Email : suportclienti@agrocontact.ro

 

 Dumneavoastra ca participant, client, utilizator sau chiar ca vizitator, prin utilizarea site-ului nostru www.agrocontact.ro sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Vânzarea utilajelor postate pe site-ul agrocontact.ro se face DOAR prin intermedierea SC Alani Kids SRL.

*Utilajele postate de societatea noastra in numele fermierului care vrea sa vândă utilajul respectiv sunt echivalente cu postarea directa a fermierului respectiv, astfel, acesta din urma își da acordul pentru publicarea pe platforma.

*Este interzisă vânzarea directa din partea fermierului către clientul furnizat de Alani Kids, prin intermediul lui Tarita Mihai, CNP 1770125270598, prin orice mijloace de comunicare: telefon, sms, whatsup, Facebook sau Messenger.

*Accesul la Platformă în vederea postarii unui anunt de vanzare este permis oricărui potenţial Vanzator care acţionează cu un scop legitim şi care are intenţia de a vinde unul sau mai multe Produse, cu respectarea acestor termeni și condiţii.

*Prin Vanzator înțelegem o persoană juridică sau fizică care are: minim 18 ani.

*Este strict interzisă utilizarea abuzivă a Platformei. Reprezintă utilizare abuzivă orice fel de utilizare a Platformei într-un mod care contravine practicilor comerciale corecte, a legislației în vigoare sau în orice alt mod care ar fi de natură să ne prejudicieze în orice fel.

*Ne rezervăm dreptul de a-ți refuza accesul la o parte sau la toate funcțiile Platformei și de a restricționa plasarea unui anunt dacă, în opinia noastră rezonabilă, există suspiciuni de fraudă din partea ta, dacă acesta are un comportament care ne poate prejudicia interesele sau dacă utilizezi în mod abuziv Platforma.

*Prin utilizarea Platformei şi, după caz, plasarea unui anunt, accepți şi ești de acord cu forma de comunicare la distanţă (telefonic sau e-mail) prin care sa derulăm operațiunile.

*Toate informațiile folosite pentru descrierea Produselor (inclusiv, dar fără a se limita la, imagini statice ori dinamice, text descriptiv, prezentări grafice ori video) nu impun nicio obligaţie din partea noastră, acestea având exclusiv rol de prezentare şi informare.

*Vom depune toate diligenţele rezonabile pentru a asigura corectitudinea informațiilor cu privire la prețuri, Produse și Specificațiile acestora prezentate pe Platformă. Dacă prețurile sau orice alte detalii în legătură cu Specificațiile Produselor au fost afișate eronat pe Platformă, din orice motiv, și ai plasat un anunt, te vom informa prin e-mail sau printr-o altă modalitate de comunicare agreată, în cel mai scurt timp în legătură cu o astfel de eroare.

*Vom putea publica pe Platformă informații despre Produse și/sau promoții pe care le avem, într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil.

*Produsele care fac obiectul vânzării în cadrul unei promoţii sau campanii de orice tip se vor supune şi termenilor şi condiţiilor aplicabile respectivei campanii sau promoţii, pe care ți le vom aduce la cunoștință.Orice promoții prezentate pe Platformă sunt valabile pe durata menționată. În cazul în care nu este indicată o durată pentru desfășurarea promoțiilor, acestea vor fi valabile în limitele stocurilor disponibile.

*Plasarea unui anunt de vanzare are rol de informare și nu reprezintă acceptarea lui de către noi. Asta înseamnă că nu se încheie un contract între noi la acem moment. Dupa verificare, anuntul de vanzare este acceptat, iar Contractul se consideră încheiat între noi și tine, în momentul în care primești o notificare. (prin apel telefonic/SMS/e-mail/notificare push sau alt mod pe care îl avem implementat la momentul respectiv).

*Te rugăm să ai în vedere că din Contract face parte acest document (împreună cu toate celelalte documente la care facem referire, precum și orice alte înțelegeri ulterioare dintre noi și tine cu privire la Comandă, indiferent dacă acestea sunt făcute în scris, pe suport electronic sau pe suport fizic).

*La Pretul din anuntul de Vanzare al Produsului, se adauga Comisionul de Intermediere, inainte de a fi acceptat pentru Vanzare.

*Ne poți contacta în general la adresa de e-mail din secțiunea „Contact” din Platforma - suportclienti@agrocontact.ro pentru orice nelămurire sau probleme ai în legătură cu anuntul de vanzare postat, inclusiv pentru a identifica și corecta eventuale erori care au loc cu ocazia introducerii datelor.

*În funcție de dezvoltările tehnice ale Site-ului, este posibil să ai la îndemână și alte metode de comunicare cu noi (precum chat online, Whatsup, rețele de socializare etc.), pe care ți le vom aduce la cunoștință.

*Cu toate acestea, în cazul în care nu ne spui despre aceste aspecte anterior emiterii notificării, aceste modificări nu se vor mai putea face decât în cazuri excepționale, care nu implică un efort disproporționat din partea noastră și care sunt valabile din punct de vedere legal.

*Orice plângere sau solicitare de informații se va face doar prin intermediul secțiunii de ”Contact” din Platformă sau prin intermediul Platformei, în funcție de dezvoltare. Comunicările avute pe rețelele sociale (Instagram, Facebook, TikTok etc.) nu reprezintă canale oficiale de comunicare și nu vor fi luate în considerare.

 

CONFIDENTIALITATEA

 

Confidentialitatea.

 

AgroContact, prin  www.agrocontact.ro, respecta viata dumneavoastra privata si astfel, trateaza cu multa seriozitate confidentialitatea datelor dumneavoastra pe care le impartasiti cu noi in momentul inregistrarii pe site.

AgroContact, www.agrocontact.ro, respecta legislatia romana in vigoare, si anume, Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

AgroContact, www.agrocontact.ro, se angajeaza sa nu divulge informatiile personale nimanui, fara a avea consimtamantul dumneavoastra.

AgroContact, www.agrocontact.ro isi rezerva dreptul de a contacta telefonic si trimite informatii despre produsele, ofertele si serviciile sale, tuturor utilizatorilor care s-au inregistrat pe site. Acestia pot oricand renunta la formele de mesaje primite de la www.agrocontact.ro.

AgroContact, www.agrocontact.ro va stoca informatiile dumneavoastra personale, precum  adresa de e-mail, nume, prenume, adresa,  numar de telefon, informatii privitoare la anunturile publicate. Folosirea acestor informatii personale au ca scop primar furnizarea catre dumneavoastra a unei experiente cat mai eficiente si profesionale. Sunteti de acord sa va folosim informatiile personale pentru a va putea furniza servicii si asistenta tehnica, rezolvarea disputelor sau a altor probleme, prevenirea activitatilor interzise si ilegale, imbuntatirea si personalizarea continutului reclamei si a serviciilor noastre, precum si trimiterea noutatilor si a ofertelor speciale.

Incercarile de fraudare, de modificare ale unor caracteristici ale site-ului, respectiv ale continutului site-ului (inclusiv ale pretului, etc.) vor conduce la plangeri catre organele abilitate (Politie, Parchet) din partea reprezentantilor AgroContact.

MODIFICARI:

AgroContact, Tel: 40 740 618 011 Email : suportclienti@agrocontact.ro isi rezerva dreptul de a aduce modificari la Termenii si Conditiile de mai jos, fara notificari prealabile. Utilizatorii site-ului au obligatia de a verifica periodic aceasta pagina si de a lua la cunostinta revizuirile facute. Orice fel de folosire a site-ului www.agrocontact.ro dupa postarea pe site a modificarilor implica acceptarea tacita a acestora.

 

 

ACCEPTUL UTILIZATORULUI:

Acesta reprezinta un acord intre AgroContact, Tel: 40 740 618 011 Email : suportclienti@agrocontact.ro si utilizatorii www.agrocontact.ro. Accesand si utilizand acest Website acceptati si luati la cunostinta prevederile acestor Termeni si Conditii.